talking

Algemeen

KIEM training en coaching verdiept zich bijna letterlijk tot de wortel omdat hier de basis voor ieder individu is vastgelegd. Die wortel zie je niet maar is wel het rotsvaste fundament dat zich altijd blijft ontwikkelen en beïnvloedt wat boven gebeurt. De kracht zit ‘m dan ook niet in alleen omhoog kijken, maar juist naar de oorsprong om te bepalen welke mogelijkheden er voor iemand in petto zitten. De ene wortel groeit diep en recht naar beneden, op zoek naar grondwater, de ander groeit juist alle kanten op voor een breed draagvlak. En zo hebben je eigen wortels al hun richting bepaald voor wat verdere persoonlijke groei mogelijk maakt. Met de juiste voeding – training, coaching en gericht advies – haalt KIEM training en coaching dan ook al je mogelijkheden en ambities boven om tot volle bloei en ontwikkeling te komen.

‘Toen ik omhoog keek zag ik een reusachtige stam, met takken en bladeren zo hoog als mijn oog reikte. Maar waarom zo hoog kijken, riep de rups van benee. De groei begint hier, vanuit de wortels’.

Wat geldt voor individuen, geldt ook voor organisaties. Een organisatie bestaat immers uit verschillende mensen en typen met ieder hun eigen talenten, kennis en ervaring. Een team tot groei en bloei brengen betekent betere prestaties neerzetten. Dat stimuleert enorm en geeft individuen veel voldoening. Een betere beloning kun je mensen niet geven!

Opleiding, coaching, advies

KIEM training en coaching inspireert en stimuleert met ontwikkelingsgerichte maatwerktrajecten voor uw organisatie en voor individuele medewerkers. Opleiding, coaching en advies die mensen en organisaties in staat stellen zichzelf en hun werkomgeving beter te begrijpen. Met als resultaat doelbewuster en effectiever doorgroeien vanuit de eigen wortels.

hand

Wie is KIEM

Aan de wortels van KIEM training en coaching staat Diana Vaartjes. Zij werkt vanuit een achtergrond in de gezondheidszorg en commerciële dienstverlening.

Haar opleidingsachtergrond bestaat uit Human Resource Development, strategisch management en psychoanalytische groeps- en dramatherapie.

Deze combinatie van enerzijds resultaatgerichte en daarnaast mensgerichte uitgangspunten, laat zij aanvullen door samenwerken met professionals uit verwante en geheel andere vakdisciplines, afhankelijk van de vraag van de klant. Gebruikmakend van haar eigen talenten en die van de anderen, biedt KIEM hiermee een hoogwaardig en creatief product met oog voor resultaat van de organisatie alsmede de mens daarbinnen. Om de hoogwaardigheid van het product te waarborgen, is KIEM training en coaching opgenomen bij het International Board of Certified Trainers en lid van NVO2.